Norman – Anorexia

Dit was de laatste volstrekt illegale en gestolen Norman-cartoon. Met een dankbare buiging neemt dit Cartoonblog afscheid van cartoonistenduo Norman, de Wachowski-broers onder de cartoonisten (wat je dan toch af doet vragen wie van de twee de travestiet is). Voor een portie Norman kan de lezer voortaan terecht op de Norman-website of in het Norman-boek.
Mocht u Norman alleen leuk getekend vinden, kunt u hier terecht. Mocht u Norman alleen leuk geschreven vinden, kunt u hier terecht. Volgende week is er hier nog een interview te lezen met Tim, het schrijvende gedeelte van Norman.
Daar is het meisje met de bloemen al.

Lees ook:Norman – Geïdealiseerd vrouwbeeld
Lees ook:Norman – Kind
Lees ook:Norman – Neger
Lees ook:Norman – Denksportboekje
Lees ook:Norman – Ontwikkelingshulp

0 reacties op “Norman – Anorexia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.