Pieter Jouke & De Rustende Jager (12) & Hun Gelukkige Winnaars

Bij een cartoon van De Rustende Jager verzonnen zowel Pieter Jouke als De Rustende Jager als een vijftal Gelukkige Winnaars  een tekst. Hieronder de cartoon van Pieter Jouke. Die van De Rustende Jager én die van hun Gelukkige Winnaars volgen na de doorklik.

Wil je ook een Gelukkige Winaar zijn? Check op zaterdag http://www.derustendejager.com/nieuw.html voor de nieuwe cartoon, mail je onderschrift en misschien sta je volgende week samen met De Rustende Jager en Pieter Jouke op dit Cartoonblog.

Lees ook:Pieter Jouke & De Rustende Jager (16) & ‘De Winnaars’
Lees ook:De Rustende Jager & Pieter Jouke (20) …&… WINNAARS…
Lees ook:Pieter Jouke & De Rustende Jager (18) & ‘De Gasten die nu Winnaars zijn’
Lees ook:Pieter Jouke & De Rustende Jager (14) & De Winnaars
Lees ook:Pieter Jouke & De Rustende Jager (8) & Hun Gelukkige Gasten

Eén reactie op “Pieter Jouke & De Rustende Jager (12) & Hun Gelukkige Winnaars

  1. Seppe

    “De nieuwe handpop van de gynaecoloog zorgde voor heel wat gemengde reacties op het kinderpartijtje. Het eerste optreden van ‘Fisty’ zou meteen ook het laatste worden.” heeft het blijkbaar niet gehaald. Sta me toe dat ik even naar de antidepressiva grijp.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.