Nieuwe cartoonist: Johan van Zanten

Vandaag om 15:00 maakt Johan van Zanten zijn debuut op Cartoon.blog.nl. In 2002 richtte  Johan zijn eigen bureau voor strips, cartoons en illustraties op, Studio Noord. Na  afronding van zijn opleiding tot architect aan de Universiteit van Eindhoven en vervolgens werkzaam te zijn geweest in de architectuurpraktijk, besloot Van Zanten in 2001 het roer om te gooien en zich te richten op z’n oude jeugdliefde: het tekenen. Iedere donderdag zal één van zijn op de actualiteit gebaseerde grafische cartoons hier te bekijken zijn.

Johan van Zanten is hier te volgen op twitter.

Lees ook:De Week Van De Interactieve Cartoon
Lees ook:Bestaan De Nieuwe Cartoonisten?
Lees ook:Verzin een tekst bij deze cartoon
Lees ook:Voordringen
Lees ook:Cartoonbundel van de Week

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.