Stripfestival Turnhout

De Italiaanse striplegende Milo Manara en de Vlaamse stripmakers Willy Linthout en Urbanus zijn op 11, 12 en 13 december van dit jaar de eregasten van het Strip Turnhout-festival, het oudste en grootste stripfestival van België. In het Turnhoutse cultuurcentrum de Warande wordt zowel een grote tentoonstelling gewijd aan de strips van Linthout en Urbanus als aan het werk van Milo Manara. Manara zelf komt naar Turnhout voor publieke interviews, een signeersessie en ontmoetingen met zijn lezers. Hij reikt op zaterdagavond 12 december ook de Bronzen Adhemar/Vlaamse Cultuurprijs voor de Strip uit aan Willy Linthout.

Van de op dit Cartoonblog publicerende cartoonisten zullen Argibald, Bandirah, Kapreles, Hallie Lama, Michiel van de Pol en Kito aanwezig zijn.

Lees ook:Welkom op Cartoon.blog.nl
Lees ook:Festival – Verhip! Een Strip!
Lees ook:Maak zelf een Fokke & Sukke Cartoon
Lees ook:Interview: Kapreles – Waar cartoons en kunst elkaar kruisen
Lees ook:Nominaties Clickies bekend

0 reacties op “Stripfestival Turnhout

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.