KunstStripBeurs Groningen op 28 augustus

Na de succesvolle eerste KunstStripBeurs, afgelopen november in Utrecht, vindt op zaterdag 28 augustus opnieuw een KunstStripBeurs plaats: op een prachtige buitenlocatie aan de Hoge der A in de binnenstad van Groningen, vlakbij het Stripmuseum en het Noorderplantsoen. De beurs duurt van 12 tot 17 uur. Namens het Cartoonblog zullen Argibald, Danibal, Hallie Lama, Bandirah en De Rustende Jager aanwezig zijn om zowel hun eigen boeken als het Cartoonblogboek te signeren. Als speciale gast brengen zij de Utrechtse kunstvirtuoos Joris Diks mee.

Aansluitend aan de KunstStripBeurs wordt er in een grote spiegeltent in het Noorderplantsoen (op het Noorderzon-festivalterrein) geborreld en gegeten. Vanaf negen uur zal in dezelfde tent de TheaterStripNacht plaatsvinden, met optredens van onder meer Peter de Wit, Jong & Frij, Jan Vriends, Merel Barends & Natasja van Loon, de Cartoonjocks (Flo & Nozzman), Kito & Vincents Grote Strip en Cartoon Show, Theo van den Boogaard en Lamelos.

Voorafgaand aan de KunstStripBeurs is er in galerie Berger en de Vries aan de Pelsterstraat 27-29 in Groningen een KunstStripExpo. Van 3 juli tot 28 augustus is er werk te zien van meer dan 25 (strip)tekenaars en illustratoren, waaronder Larie Cook, Bas Köhler, Mattt Baay, Lolo Maria, Floris Oudshoorn, Lamelos, Edith Kuyvenhoven, Hallie Lama, Ruben Steeman, Trik, Schwantz, Van Speijk, Gr’nn en Danibal.

Lees ook:Stripbeurs Breda
Lees ook:NK Strippissen
Lees ook:Festival – Verhip! Een Strip!
Lees ook:Boekpresentatie Hallie Lama
Lees ook:Kunststripbeurs Janskerk Utrecht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.