Gezocht: lyrische quote voor op Cartoonblogboek

Tijdens de opening van deze (klik!) expositie vindt er een raar en onwaarachtig feit plaats: Het eerste en enige Cartoonblogboek wordt gepresenteerd. Een bundeling van het beste werk van de mannen van Cartoon.blog.nl.

Ieder eerste exemplaar van een boek moet voorzien worden van een quote door een prominent persoon. Zodat mensen in de winkel denken ‘Hé! Bekende Nederlander/Vlaming X zegt dat dit Cartoonblogboek ‘Hilarisch!‘ is!’ en het boek vervolgens kopen.

Dit zijn tactieken waar ook wij graag gebruik van zouden maken.

Wij zijn op zoek naar een Bekende Nederlander/Vlaming die een quote af wil geven voor op het Cartoonblogboek. Het liefst een Bekende Nederlander/Vlaming met een zo groot mogelijke schare fans. Wij mikken op de categorie Gordon, Maxime Verhagen, Eddy Wally, Kristien Hemmerechts. Meer dan één quote afgeven mag uiteraard ook.

Bent of kent u een prominent figuur en heeft u altijd al eens een quote af willen geven voorop een echt Cartoonblogboek? Maak dit dan kenbaar via de comments onder dit bericht. Een reden of enthousiasme is niet nodig. Bericht aan Onbekende Nederlanders/Vlamingen: U mag zich uiteraard ook voordoen als een Bekende Nederlander/Vlaming. Kan ons het schelen. Als u zich maar niet voordoet als Charlotte Mutsaers.

Lees ook:Gezocht: Mens om eerste exemplaar Cartoonblogboek in ontvangst te nemen
Lees ook:Nieuw boek en nieuwe site Paul Faassen
Lees ook:Recensie Cartoonblogboek
Lees ook:Cartoonworkshop
Lees ook:De Rustende Jager & Pieter Jouke & Winnaars (37)

4 reacties op “Gezocht: lyrische quote voor op Cartoonblogboek

 1. Wouter Bos

  De kinderen kunnen verreken, ik heb nu lekker tijd om het Cartoonblogboek te lezen!

    /   Beantwoorden  / 
 2. Frank Masmeijer

  ‘Een gouden boek voor jongens in de groei!’

    /   Beantwoorden  / 
 3. Felix Rottenberg

  ‘Felix Rottenberg!’

    /   Beantwoorden  / 
 4. Martijn de Jong

  ‘Dit boek heeft geen coverquotes nodig!’

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.