Cartoonbundel van de Week

Onlangs verscheen bij Uitgeverij XTRA de cartoonbundel MONSTERROBOT van de op dit blog publicerende cartoonist Kapreles. Deze bundel is Cartoonblog’s Kooptip van de Week. Leuk voor op vakantie, of voor op het toilet.

KAPRELES:  MONSTERROBOT
In zijn sterke grafische stijl combineert Kapreles cartoons met visuele experimenten, flirtend met primitive art en zwarte humor. Monsterrobot bevat zijn rijke oogst van 2009, aangevuld met eerder werk. De prenten werden oorspronkelijk veelal in kleur uitgevoerd.

Kopen? Kijk op de website van Uitgeverij XTRA of in uw lokale stripwinkel

Lees ook:Cartoonbundel van de Week
Lees ook:Cartoonbundel van de Week
Lees ook:Cartoonbundel van de Week
Lees ook:Cartoonbundel van de Week
Lees ook:Bos

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.