Uitnodiging

Op vrijdag 28 mei presenteert Michiel van de Pol zijn nieuwste stripboek ‘Terug naar Johan’, in stripwinkel Lambiek (Kerkstraat 132, Amsterdam). De graphic novel wordt uitgegeven door Oog &Blik / De Bezige Bij.
Het eerste exemplaar wordt uitgereikt aan Paulien Cornelisse die daarna misschien wel iets grappigs gaat zeggen.
Daarnaast presenteert Edith Kuyvenhoven haar nieuwste stripalbum  Ik, God & Mijn Oma’, en daarna wordt het gezellig stripkwissen geblazen onder leiding van Eisner-hoofdredacteur Erik Noomen. Iedereen is welkom!

‘Terug naar Johan’ is een stripverhaal van Michiel van de Pol over puberteit, liefde, seks,vloeibaar hout, insecten, zitkuilen en nog veel meer. Nadat de bovenstaande presentatie (28 mei, Lambiek) plaats heeft gevonden, zal ‘Johan’ voor het eerst verkocht worden tijdens de  Stripdagen te Haarlem, in het weekeinde van 5 en 6 juni.

Michiel van de Pol zal op beide dagen aanwezig zijn om zijn bijzonder diverse oeuvre te signeren.

Lees ook:Hechting
Lees ook:Handzaagmaniak
Lees ook:Crossmediale expositie tijdens De Week van de Interactieve Cartoon
Lees ook:Gezocht: Mens om eerste exemplaar Cartoonblogboek in ontvangst te nemen
Lees ook:Nieuw cartoonalbum van AAargh…

0 reacties op “Uitnodiging

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.