Nieuw boek en nieuwe site Paul Faassen

Na het bijzonder goed ontvangen Niets meer aan doen uit 2005 brengt Uitgeverij De Harmonie nu een nieuw boek van cartoonist en illustrator Paul Faassen uit: Horizonvervuiling. In dit boek wordt, in de woorden van de uitgever ‘een panorama gecreëerd waarin verschillende tekenstijlen zich tot één geheel vermengen.‘ Toe maar!

De uitgeverspraat vervolgt zich: ‘In Horizonvervuiling wordt een panorama bewandeld, tegen de klippen op en recht zo die gaat. Passanten lopen lichtvoetig en opgewekt een afgrond tegemoet of gaan ten onder aan goede bedoelingen. Verwarring over zichzelf en de wereld waarin zij leven wordt niet gezien als een nieuwe ziekte, maar als een bron voor goede moed en nieuwe ideeën.’ Als dat geen lekkermakende teksten zijn!
Paul Faassen werkt sinds 1995 als illustrator voor diverse kranten en tijdschriften. Zijn beeldcolumns verschenen onder meer in Volkskrant magazine, NRC M, Carp en Viva.
Om zijn nieuwe boek te promoten heeft Faassen een speciale site in elkaar geknutseld, Horizonvervuiling.com. Hier zijn voorbeelden uit het boek te vinden én natuurlijk de onvermijdelijke ‘bestel hier‘-links.

Lees ook:Uittip – Paul Faassen interview
Lees ook:Festival – Verhip! Een Strip!
Lees ook:Gezocht: lyrische quote voor op Cartoonblogboek
Lees ook:Expo: De nieuwe generatie cartoonisten
Lees ook:Handzaagmaniak

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.