Festival – Verhip! Een Strip!

Op zaterdag 16 mei vindt in Groningen het Verhip! Een Strip!-festival plaats. Een uniek festival, omdat het zich volledig richt op de nieuwe Nederlandse strip. Waar traditionele stripfestivals zich vooral vergaarbakken van oud papier tonen – met bebaarde mannen op sandalen en met linnen tasjes, op zoek naar die ene misdruk waarin Suske geen rood, maar een lichtrood truitje draagt – toont Verhip! Een Strip! zich een stuk progressiever. Een stoet aan jonge, hippe en opwindende stripmakers presenteert zich daar schouder aan schouder. Een goede gelegenheid heen te gaan voor wie eens verder wil kijken dan zijn snavel lang is. Onder meer Cartoon.blog.nl-cartoonisten Argibald en Michiel van de Pol zullen acte de présence geven.

Lees ook:Stripdagen Houten
Lees ook:Nieuw boek en nieuwe site Paul Faassen
Lees ook:3FM Serious Request Stripveiling
Lees ook:Stripfestival Turnhout
Lees ook:Interview: Kapreles – Waar cartoons en kunst elkaar kruisen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.