Feest! – Van Speijk nummer 25

Misschien wel het beste – en in ieder geval grappigste – tijdschrift van Nederland, Van Speijk, viert een bijzonder jubileum.  Want deze maand verschijnt het vijfentwintigste nummer. En dat dat zal oprichter Stefan Nieuwenhuis niet zonder slag of stoot voorbij laten gaan.  Hoe slaggeriger en stoteriger kun je immers zijn dan een tijdschrift uit te brengen dat propvol cartoons staat? ‘Niet’ is daarop het antwoord, met ‘nauwelijks’ als goede tweede. In dit nummer voert Van Speijk – naast doldwaze en al even komische verhalen – een stoet aan cartoonisten op. Onder meer Djanko, Danibal,  Bandirah, Hallie Lama, Harry Gijsberts, Michel van de Pol en Gnoe vertonen hun kunsten. Bovendien is er een poster bijgesloten van het Vlaamse megatalent Brecht Vandenbroucke.

Lees ook:NK Strippissen
Lees ook:Crossmediale expositie tijdens De Week van de Interactieve Cartoon
Lees ook:KunstStripBeurs Groningen op 28 augustus
Lees ook:Festival – Verhip! Een Strip!
Lees ook:Glas-in-lood

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.