Cartoonist organiseert kunstfestival

Behalve dat hij een groot cartoonist is, schuilt er in Cartoonblog’s eigen Danibal ook een fantastisch festivalorganisator. Het bewijs hiervoor is 23 mei te zien op Festival Franje. Na twee succesvolle parasitaire edities in Amersfoort, vindt Festival Franje dit jaar ook in Utrecht plaats,  in Vergadercentrum La Vie om precies te zijn. Op naar La Vie dus: een hele verdieping wordt gevuld met een gevarieerd programma van 12.00 uur tot ongeveer 20.00 uur. Muziek, poëzie, film, installaties en theater. Danibal zelf treedt er op met zijn band Dial Prisko.

Lees ook:Stripfestival Turnhout
Lees ook:Kunststripbeurs Janskerk Utrecht
Lees ook:Uittip – Paul Faassen interview
Lees ook:Feest! – Circus Bandirah Deluxe 15 mei
Lees ook:Stripdagen Houten – 26 & 27 september

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.