Vaderdagtip: Een cartoonalbum…of drie

Joepie. Aanstaande zondag is het zover. Dan mag u uw Papa weer in de watten leggen tijdens het jaarlijkse Vader-Verwen-Festijn, Vaderdag. Hoewel het natuurlijk een prachtig soort traditie is om ieder jaar weer met een pakje shag, aidsremmers of een Donald Duckstropdas aan te komen, biedt dit Cartoonblog soelaas in het oerwoud van clichés dat uw leven geworden is.

Op zaterdag 20 juni is er namelijk een unieke signeersessie van een drietal Cartoon.blog.nlcartoonisten. Tussen 12:00 en 17:00 zullen Ad Kolkman, Argibald en Bandirah bij de Haarlemse stripzaak Het Avontuur hun bij Uitgeverij XTRA verschenen cartoonbundels verkopen en signeren. Een unieke kans om, door uw vader te overladen met getekende humor van de bovenste plank, zijn hart opnieuw te stelen. En zo uw plek in zijn testament veilig te stellen.

Lees ook:Signeerfeest
Lees ook:Welkom op Cartoon.Blog.nl
Lees ook:Cartoonbundel van de Week
Lees ook:Kunststripbeurs Janskerk Utrecht
Lees ook:Bos

Eén reactie op “Vaderdagtip: Een cartoonalbum…of drie

  1. Bandirah

    Naast onze bundel signeren we ook buiken, billen, borsten en assimilatiecontracten.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.