Wereldberoemd in Hilversum

Hallie Lama’s debuutbundel ‘Walhallie‘ heeft de bestsellerlijst gehaald bij de Hilversumse Boekhandel. Hallie: ‘Ik wil bij deze dan ook iedereen die hem daar heeft gehaald uitermate bedanken. Natuurlijk wil ik ook iedereen die m’n boekje elders heeft gehaald erg bedanken, maar ik zou tevens iedereen die er nog geeneen heeft gekocht willen vragen om dat alsnog te doen bij je lokale boekenboer. Misschien haal ik dan nog wel een andere bestsellerlijst.
Mocht je er al wel 1 hebben, maar me een plekje op meer lijstjes gunnen, kan je natuurlijk ook altijd nog een exemplaar voor een goede vriend (of vijand) kopen. De feestdagen staan tenslotte ook alweer bijna voor de deur..

(Oh, en nu we het toch over de Hilversumse Boekhandel hebben wil ook even melden dat ik daar 14 november vanaf 14.00 uur m’n boekjes signeer)’

Lees ook:Smurfendorp
Lees ook:Hallie Lama – Weer een neger
Lees ook:Gezocht: Mens om eerste exemplaar Cartoonblogboek in ontvangst te nemen
Lees ook:Verzin een tekst bij deze cartoon
Lees ook:Gezocht: lyrische quote voor op Cartoonblogboek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.