Cartoonblogbarbecue *Win de mooiste dag van uw leven*!

Aanstaande zaterdag vindt op een geheime locatie, ergens in het Noordwesten van Nederland, de viermaandelijkse Cartoonblogbijeenkomst plaats. Dit keer is de Cartoonblogbijeenkomst in de vorm van een Cartoonblogbarbecue. ‘Een barbecue?’ zult u denken. ‘Wat raar dat een groep zulke spotvogels zich inlaat met zoiets volks als een barbecue’. Tja. Noem het een op krampachtige wijze proberen te bewijzen dat wij, minnaars van ironie en satire, ‘ook maar gewone jongens zijn’. En onder het volkse gevoel dat wij proberen tentoon te spreiden hoort natuurlijk ook een warme band met de achterban.
Dit bracht ons tot het volgende.
Graag willen wij van Cartoonblog één van onze lezers de kans bieden hun helden in den vleze te aanschouwen. Ze aan te raken. Met hen op de foto te gaan. Ondergoed naar ze toe te werpen. Gesigneerde boekjes van hen te kopen, die u later tegen woekerprijzen op internetwebsites als Marktplaats of Ebay kunt verkopen.
Hoe kunt u deze dag van uw leven verdienen? Simpel.
Maak zelf een cartoon en mail deze naar ons toe. De beste cartoon zal niet alleen op het Cartoonblog worden geplaatst op het moment dat wij onze waldkornbolletjes vol met kaviaar scheppen en de in champagne omgezette reclameinkomsten in onze kelen gieten. Neen, u bent tevens onze *special guest*. Wie weet hapt en drinkt u aanstaande zaterdag wel – gezeten naast uw favoriete cartoonist – een knoflookaardappel mee!
Mocht er een winnaar uit deze wedstrijd komen, dan wordt deze winnaar zaterdagochtend om 10:00 bekend gemaakt.

Lees ook:Gezocht: Mens om eerste exemplaar Cartoonblogboek in ontvangst te nemen
Lees ook:NK Strippissen
Lees ook:Norman – Anorexia
Lees ook:Welkom op Cartoon.Blog.nl
Lees ook:Welkom op Cartoon.blog.nl

5 reacties op “Cartoonblogbarbecue *Win de mooiste dag van uw leven*!

 1. Sik

  Ik vind de lat wel hoog liggen, met een heuse cartoon!
  Kun je er geen onderschrift-wedstrijd van maken ofzo…

    /   Beantwoorden  / 
 2. Dick Matena

  Ik weet ook niet of ik dat wel kan hoor, een heuse cartoon produceren. Mag het ook een tweeëndertigtal tellende literatuurverstripping worden?

    /   Beantwoorden  / 
 3. Robert Schuit

  Anders verstript u toch gewoon een cartoon? Dat tellen we gewoon mee, hoor. Waarom neemt u er niet één van Guur, die schijnt plots zeer populair te zijn. ‘Zijn fans’ **spammen** er in ieder geval flink op los.

    /   Beantwoorden  / 
 4. Robert Schuit

  Helaas. We hebben 0 (nul) inzendingen ontvangen. Wat de keus wel weer makkelijk maakte.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.