Welkom op Cartoon.Blog.nl

Beste mensen,

Namens alle cartoonisten die hun medewerking aan dit Blog hebben verleend: hartelijk welkom in het huis van de betere cartoon. Hoewel een Blog met de naam Cartoon.blog.nl eigenlijk voor zichzelf spreekt, zetten we tóch nog even voor je op een rijtje wat voor zaken je hier vanaf nu kunt vinden.

Op Cartoon.blog.nl wordt nationaal en internationaal cartoonnieuws geplaatst, recensies van cartoonbundels, interviews met cartoonisten en natuurlijk als belangrijkste publiekstrekker de grote knaller: cartoons zelf.

Meerdere malen per dag zal een speciaal, handgeselecteerd gezelschap cartoonisten zijn kunsten aan de bezoekers van dit blog vertonen. Kapreles, Harry Gijsberts, Aaargh, Ad Kolkman, Gnoe, Hallie Lama, Emdé, Kito, Bandirah, Argibald, Humordenar, Norman, Michiel van de Pol, Roland Conté en Danibal zullen hun uiterste best doen om een klein lichtpuntje te zijn in de grauwe vlek die uw leven is. En dat mag gevierd worden!

- De redactie

Lees ook:Welkom op Cartoon.Blog.nl
Lees ook:Welkom op Cartoon.blog.nl
Lees ook:Cartoonbundel van de Week
Lees ook:Feest! – Van Speijk nummer 25
Lees ook:Crossmediale expositie tijdens De Week van de Interactieve Cartoon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.