Gebroken been

gebrokenbeen490_2

Bedacht en uitgevoerd door Danibal

Lees ook:Tennis
Lees ook:Ruimtetepels
Lees ook:Vuvuzela
Lees ook:Snor eten
Lees ook:Nietzsche draait zich om in zijn graf

2 reacties op “Gebroken been

 1. Derrianne

  Waar slaan al deze dingen op kom op he,, grapjes maken over alles wat er gebeurt in leven, sommige mensen kunnen dit grappig vinden hé applaus hoor, maar ze zijn er echt in het leven, deze gaat nog, deze is wel leuk, maar bijv. het broeikaseffect kom op he, hiermee wordt de mens en dier bedrijgt, wil je daar echt mopjes over maken?? enneeh, niks tegen jouw, vind deze wel goed ;)
  waarom ik het dan bij deze schrijf, geen flauw idee,,, xD

    /   Beantwoorden  / 
 2. Ericka Y. Michael

  De internationaal bekende Syrische cartoonist Ali Farzat is vannacht ontvoerd en mishandeld door gemaskerde leden van de veiligheidsdienst en pro-regeringsmilities. Die zouden zijn handen hebben gebroken.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.