Categorie: "De Rustende Jager & Pieter Jouke en Vice Versa"

De Rustende Jager & Pieter Jouke + Winnaars (Slot)

Omdat aan alle mooie dingen een eind komt, je op het hoogste punt moet stoppen en meer van dat soort wijsheden was dit de (voorlopig) laatste “De Rustende Jager & Pieter Jouke & gasten”.
Veel dank voor al jullie vette teksten, geile huwelijksaanzoeken en meeslepende kogelbrieven, De Rustende Jager.

Bij een cartoon van De Rustende Jager verzonnen zowel Pieter Jouke als De Rustende Jager als een aantal Winnaars  een tekst. Hieronder de cartoon van Pieter Jouke. Die van De Rustende Jager én die van hun Winnaars volgen na de doorklik.

pieter50

Verzin een tekst bij deze cartoon

verzinMocht je ook zo’n mening hebben over dingen en daar iets mee willen, maar ben je bang voor andere mensen? Verzin dan een tekst bij deze bovenstaande cartoon en stuur je antwoord op via de welluidende url http://www.derustendejager.com/nieuw.html En wie weet sta je volgende week (of de week erna) op het cartoon.blog te glimmen als een haring.

Verzin een tekst bij deze cartoon

nieuw

Mocht mensen in je omgeving je beginnen te negeren omdat je ze te vaak lastig valt met onzinnige teksten, dan is het misschien eens leuk er een te verzinnen bij deze cartoon bovenstaande cartoon en stuur je antwoord op via: http://www.derustendejager.com/nieuw.html
En wie weet sta je volgende week wel te schitteren op het lumineuze Cartoon.blog!!!

Cartoonbundel van de Week

jagerOnlangs verscheen bij Uitgeverij XTRA de cartoonbundel EEN STUKJE CARTOONERVARING NAAR DE MENSEN TOE van de op dit blog publicerende cartoonist De Rustende Jager, komiek Pieter Jouke en hun Gasten. Deze bundel is Cartoonblog’s Kooptip van de Week. Leuk voor op vakantie, of voor op het toilet.

DE RUSTENDE JAGER, PIETER JOUKE & GASTEN: EEN STUKJE CARTOONERVARING NAAR DE MENSEN TOE
‘Doe mee cartoons’ van de Rustende Jager, met alternatieve cartoonteksten van Pieter Jouke en gastschrijvers. Een hit op internet nu ook in boekvorm!

Kopen? Kijk op de website van Uitgeverij XTRA of in uw lokale stripwinkel