Categorie: "de week van de interactieve cartoon"

De Week van de Interactieve Cartoon: De Winnaars

weekAfgelopen vrijdag kwam De Week van de Interactieve Cartoon in Stripwinkel Lambiek tot een zinderend hoogtepunt: het bekendmaken van de winnaars. Omdat slechts een enkele winnaar naar de prijsuitreiking kwam, besloot de organisatie van De Week van de Interactieve Cartoon dat aanwezigen zich voor mochten doen als de personen die eigenlijk het beste onderschrift verzonnen hadden. Zo vonden alle cartoons toch nog een lief baasje.

Kijk voor verslagen van de avond ook op de websites van Michael Minneboo en Jeroen Mirck.

De Week van de Interactieve Cartoon is ten einde

flyer-kleinDe Week van de Interactieve Cartoon is ten einde. Wat een spektakel. Wat een feest. Zelfs over de landsgrenzen is het succes van ‘DWVDIC’ – zoals De Week van de Interactieve Cartoon inmiddels liefdevol wordt genoemd – doorgedrongen. Vertegenwoordigers van Jacob Zuma hebben contact opgenomen met de organisatie van De Week van de Interactieve Cartoon om De Week van de Interactieve Cartoon komende zomer naar Zuid-Afrika te halen. Daarover later meer.

De jury heeft zich over de inzendingen gebogen en tien winnaars gekozen. Deze winnaars ontvangen de cartoon met hun tekst eronder. In een lijstje. Om 17:oo worden de winnaars bekend gemaakt in Stripwinkel Lambiek. Wil je weten of jij één van de winnaars bent, of heb je gewoon trek in bier en paprikachips, kom dan rond 17:00 naar Stripwinkel Lambiek, Kerkstraat 132 in Amsterdam.

Tijdens deze feestelijkheden zal er ook een SPECIALE WILDCARD CARTOON onthuld worden. Doe ter plekke mee aan de laatste loodjes van De Week van de Interactieve Cartoon.

De Week van de Interactieve Cartoon #10: Kito

10-Kito

Verzin een onderschrift bij deze cartoon, stuur dit onderschrift onder vermelding van DWVDIC#9: Kito naar [email protected] en wie weet neem jij vrijdag 5 februari om 17:00 tijdens een feestelijke namiddag in Stripwinkel Lambiek deze cartoon met jouw tekst eronder in ontvangst.
Kijk hier voor meer informatie over De Week van de Interactieve Cartoon.

De Week van de Interactieve Cartoon #9: Humordenar

09-Humordenar

Verzin een onderschrift bij deze cartoon, stuur dit onderschrift onder vermelding van DWVDIC#9: Humordenar naar [email protected] en wie weet neem jij vrijdag 5 februari om 17:00 tijdens een feestelijke namiddag in Stripwinkel Lambiek deze cartoon met jouw tekst eronder in ontvangst.
Kijk hier voor meer informatie over De Week van de Interactieve Cartoon.

De Week van de Interactieve Cartoon #8: Roland Conté

08-Roland-Conte

Verzin een onderschrift bij deze cartoon, stuur dit onderschrift onder vermelding van DWVDIC#8: Roland Conté naar [email protected] en wie weet neem jij vrijdag 5 februari om 17:00 tijdens een feestelijke namiddag in Stripwinkel Lambiek deze cartoon met jouw tekst eronder in ontvangst.
Kijk hier voor meer informatie over De Week van de Interactieve Cartoon.

De Week van de Interactieve Cartoon #7: Argibald

07-Argibald

Verzin een onderschrift bij deze cartoon, stuur dit onderschrift onder vermelding van DWVDIC#7: Argibald naar [email protected] en wie weet neem jij vrijdag 5 februari om 17:00 tijdens een feestelijke namiddag in Stripwinkel Lambiek deze cartoon met jouw tekst eronder in ontvangst.
Kijk hier voor meer informatie over De Week van de Interactieve Cartoon.

De Week van de Interactieve Cartoon #6: Michiel van de Pol

06-Michiel-van-de-Pol

Verzin een onderschrift bij deze cartoon, stuur dit onderschrift onder vermelding van DWVDIC#6: Michiel van de Pol naar [email protected] en wie weet neem jij vrijdag 5 februari om 17:00 tijdens een feestelijke namiddag in Stripwinkel Lambiek deze cartoon met jouw tekst eronder in ontvangst.
Kijk hier voor meer informatie over De Week van de Interactieve Cartoon.

De Week van de Interactieve Cartoon #5: Danibal

05-Danibal

Verzin een onderschrift bij deze cartoon, stuur dit onderschrift onder vermelding van DWVDIC#5: Danibal naar [email protected] en wie weet neem jij vrijdag 5 februari om 17:00 tijdens een feestelijke namiddag in Stripwinkel Lambiek deze cartoon met jouw tekst eronder in ontvangst.
Kijk hier voor meer informatie over De Week van de Interactieve Cartoon.

De Week van de Interactieve Cartoon #4: De Rustende Jager

04-De-Rustende-Jager

Verzin een onderschrift bij deze cartoon, stuur dit onderschrift onder vermelding van DWVDIC#4: De Rustende Jager naar [email protected] en wie weet neem jij vrijdag 5 februari om 17:00 tijdens een feestelijke namiddag in Stripwinkel Lambiek deze cartoon met jouw tekst eronder in ontvangst.
Kijk hier voor meer informatie over De Week van de Interactieve Cartoon.

De Week van de Interactieve Cartoon #3: Hallie Lama

03-Hallie-Lama

Verzin een dialoog bij deze cartoon, stuur deze dialoog onder vermelding van DWVDIC#3: Hallie Lama naar [email protected] en wie weet neem jij vrijdag 5 februari om 17:00 tijdens een feestelijke namiddag in Stripwinkel Lambiek deze cartoon met jouw dialoog erin in ontvangst.
Kijk hier voor meer informatie over De Week van de Interactieve Cartoon.