De Week van de Interactieve Cartoon is ten einde

flyer-kleinDe Week van de Interactieve Cartoon is ten einde. Wat een spektakel. Wat een feest. Zelfs over de landsgrenzen is het succes van ‘DWVDIC’ – zoals De Week van de Interactieve Cartoon inmiddels liefdevol wordt genoemd – doorgedrongen. Vertegenwoordigers van Jacob Zuma hebben contact opgenomen met de organisatie van De Week van de Interactieve Cartoon om De Week van de Interactieve Cartoon komende zomer naar Zuid-Afrika te halen. Daarover later meer.

De jury heeft zich over de inzendingen gebogen en tien winnaars gekozen. Deze winnaars ontvangen de cartoon met hun tekst eronder. In een lijstje. Om 17:oo worden de winnaars bekend gemaakt in Stripwinkel Lambiek. Wil je weten of jij één van de winnaars bent, of heb je gewoon trek in bier en paprikachips, kom dan rond 17:00 naar Stripwinkel Lambiek, Kerkstraat 132 in Amsterdam.

Tijdens deze feestelijkheden zal er ook een SPECIALE WILDCARD CARTOON onthuld worden. Doe ter plekke mee aan de laatste loodjes van De Week van de Interactieve Cartoon.

Lees ook:De Week Van De Interactieve Cartoon
Lees ook:De Week van de Interactieve Cartoon #6: Michiel van de Pol
Lees ook:De Week van de Interactieve Cartoon #1: Bandirah
Lees ook:De Week van de Interactieve Cartoon #2: Kapreles
Lees ook:De Week van de Interactieve Cartoon #5: Danibal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.