NK Strippissen

headerVan Speijk, het tijdschrift voor strips, humor en lifestyle, is erbij op de Haarlemse Stripdagen (5 & 6 juni). In de absurde setting van garderobe en toilet in de Philharmonie kunt u genieten van al het goede dat de striptekenaars van Van Speijk u te bieden hebben:

Zo is er een frisse tentoonstelling met werk van onder meer Hallie Lama, De Rustende Jager, Bandirah, Michiel van de Pol, Schwantz, Danibal, Marc van der Holst en Remco Mooijekind: schilderijen, originelen en strippagina’s die u niet alleen kunt bekijken maar ook kunt kopen.

Deelnemers aan het NK Strippissen (info bij de toiletten) kunnen aansluitend kijken naar een doorlopende animatiefilmvoorstelling met de avonturen van Han Bolo, de ruimtereiziger die niet terugkeert uit de orbit.

Waar normaal gesproken uw jas wordt opgehangen, kunt u deelnemen aan de interactieve cartoonwedstrijd. U bedenkt het onderschrift bij een cartoon van Bandirah, Argibald, Danibal, Hallie Lama, Michiel van de Pol of De Rustende Jager en wie weet wint u de originele cartoon. Bovendien worden de winnende onderschriften (uiteraard met cartoon) geplaatst in Van Speijk 27.

Op zondagmiddag vindt de Strip of Strop Kwis plaats, een unieke show onder leiding van de reïncarnatie van Fred Oster, Erik Noomen, terzijde gestaan door Michiel van de Pol en Edith Kuyvenhoven. Met prachtige prijzen en unieke momenten uit de geschiedenis van de greffic nuvvel wordt het een evenement om niet te missen. (In de kleine zaal, vanwege het enorme succes van de eerste editie bij Lambiek)

Verder wordt er gedroedeld op canvas, bier gedronken en voor de kinderen is er een clown met ballonnen die je in elkaar mag slaan.

Lees ook:Uitnodiging
Lees ook:KunstStripBeurs Groningen op 28 augustus
Lees ook:Feest! – Van Speijk nummer 25
Lees ook:Cartoonbundel van de Week
Lees ook:Verzin een tekst bij deze cartoon: De Uitslag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.