Signeerfeest

30b-Stripzaak het Avontuur? Q01.inddOp zaterdag 23 oktober vanaf 12:00 wordt het winkelend publiek in de Haarlemse Stripzaak Het Avontuur belaagd door een groot aantal cartoonisten.  Een aantal namen: Thijs Wansink, Trik, Bandirah, Schwantz, Hallie Lama, Kito en Argibald.

Daarbij wordt er voor livemuziek gezorgd; Boy Wonder en Hannes Kuiper & Co zorgen voor de sfeer.

Het belooft een ludieke middag te worden. Leuke activiteiten zijn bijvoorbeeld: verplichte workshops (met kinderen en volwassenen) en ‘laat signeren wat je wilt’ (dus past het in of vóór de winkel en is het beschrijfbaar, dan gaan de artiesten ermee aan de slag.)

Natuurlijk wilt u dit niet missen.

Lees ook:Cartoons op Into The Great Wide Open
Lees ook:Uitnodiging
Lees ook:Cartoonworkshop
Lees ook:Welkom op Cartoon.Blog.nl
Lees ook:De Week van de Interactieve Cartoon gaat bijna beginnen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.