Crossmediale expositie tijdens De Week van de Interactieve Cartoon

Vanaf vrijdag 29 januari tot en met vrijdag 5 februari is de crossmediale expositie ‘De Week van de Interactieve Cartoon’ te zien. In de Amsterdamse stripspeciaalzaak Lambiek en op de website Cartoon.blog.nl wordt gelijktijdig het werk van een tiental cartoonisten tentoongesteld. Het is aan de bezoeker van de winkel of de website om een passende tekst onder de cartoon te verzinnen. Humor op zijn interactiefst!
Hiermee heeft de Cartoon Caption Contest van het legendarische tijdschrift The New Yorker eindelijk zijn Nederlandse tegenhanger gevonden.
De verzonnen tekst kan naar [email protected].com gestuurd worden. Uit alle inzendingen kiest de jury – bestaande uit Lambiek-eigenaar Boris Kousemaker en cartoonisten Robert Schuit en Guido Bootz – bij iedere cartoon een winnaar. De winnaar wint de cartoon met zijn tekst eronder. Op vrijdag 5 februari om 17:00 worden de winnaars op feestelijke wijze onthuld in Stripwinkel Lambiek (Kerkstraat 132, Amsterdam). Hierbij schenken wij drank.

De tentoongestelde cartoonisten zijn: Bandirah, Kapreles, Argibald, Kito, Danibal, Michiel van de Pol, Roland Conté, Hallie Lama, De Rustende Jager en Humordenar.

Vanaf 15:00 zijn de eerste cartoons te zien op Cartoon.blog.nl.

Lees ook:De Week Van De Interactieve Cartoon
Lees ook:De Week van de Interactieve Cartoon is ten einde
Lees ook:De Week van de Interactieve Cartoon #6: Michiel van de Pol
Lees ook:De Week van de Interactieve Cartoon #1: Bandirah
Lees ook:De Week van de Interactieve Cartoon #2: Kapreles

0 reacties op “Crossmediale expositie tijdens De Week van de Interactieve Cartoon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.