De Rustende Jager & Pieter Jouke (21) & De Winnaars

Bij een cartoon van De Rustende Jager verzonnen zowel Pieter Jouke als De Rustende Jager als een aantal  zinverzinners een tekst. Hieronder de cartoon van De Rustende Jager. Die van  Pieter Jouke én die van de uiteindelijke winnaars volgen na de doorklik.

Ook zin om een leuke zin te verzinnen? Check op zaterdag http://www.derustendejager.com/nieuw.html voor de nieuwe cartoon, mail je onderschrift en misschien sta je volgende week samen met De Rustende Jager en Pieter Jouke op dit Cartoonblog.

En mocht je écht geen genoeg krijgen van het verzinnen van zinnen onder cartoons, dan kun je natuurlijk meedoen aan De Week van de Interactieve Cartoon, een cross-mediale expositie tussen van vrijdag 29 januari t/m vrijdag 5 februari plaatsvindt op Cartoon.blog.nl en Stripwinkel Lambiek

Lees ook:De Rustende Jager & Pieter Jouke (19) & Hun Trojka Winnaars
Lees ook:De Rustende Jager & Pieter Jouke omringd door Winnaars
Lees ook:Verzin een tekst bij deze cartoon: De Uitslag
Lees ook:De Rustende Jager & Pieter Jouke & Winnaars (45)
Lees ook:De Rustende Jager & Pieter Jouke & Winnaars (47)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.