Expo: Animationchiellerie

Gisteren werd in de Giellery in Amsterdam in samenwerking met Klik! Amsterdam Animation Festival de expositie ANIMATIONCHIELLERIE geopend. Een expo waarbij iconische tekeningen, 2D en 3D animatieinstallaties, kleine schetsjes, schilderijen en achtergronden voor nieuwe animatiefilms te zien zijn. Werk van Erik Kriek, Kito, Ton van Rijswijk, Johan Klungel, Argibald, Lamelos, Martin Draax, Hisko Hulsing, Jasmijn Visser, Bas Köhler en Jeroen Blankert is te bewonderen. Acht dagen lang – tot en met 20 september – wordt het werk van deze animatoren, illustrators, striptekenaars en cartoonisten tentoongesteld. Daarnaast is er de mogelijkheid het werk aan te schaffen.

Hieronder volgt een kleine fotoimpressie van de hand van Argibald van de opening:

Chiellerie Gallery * Raamgracht 58 Amsterdam * Geopend van 14:00 tot 18:00

Lees ook:Kunststripbeurs Janskerk Utrecht
Lees ook:Expo: De nieuwe generatie cartoonisten
Lees ook:Uitnodiging
Lees ook:Moordkuil
Lees ook:Pijp

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.