Categorie: "Gewiekste marketing"

Cartoonbundel van de Week

kaprelesOnlangs verscheen bij Uitgeverij XTRA de cartoonbundel MONSTERROBOT van de op dit blog publicerende cartoonist Kapreles. Deze bundel is Cartoonblog’s Kooptip van de Week. Leuk voor op vakantie, of voor op het toilet.

KAPRELES:  MONSTERROBOT
In zijn sterke grafische stijl combineert Kapreles cartoons met visuele experimenten, flirtend met primitive art en zwarte humor. Monsterrobot bevat zijn rijke oogst van 2009, aangevuld met eerder werk. De prenten werden oorspronkelijk veelal in kleur uitgevoerd.

Kopen? Kijk op de website van Uitgeverij XTRA of in uw lokale stripwinkel

Cartoonbundel van de Week

jagerOnlangs verscheen bij Uitgeverij XTRA de cartoonbundel EEN STUKJE CARTOONERVARING NAAR DE MENSEN TOE van de op dit blog publicerende cartoonist De Rustende Jager, komiek Pieter Jouke en hun Gasten. Deze bundel is Cartoonblog’s Kooptip van de Week. Leuk voor op vakantie, of voor op het toilet.

DE RUSTENDE JAGER, PIETER JOUKE & GASTEN: EEN STUKJE CARTOONERVARING NAAR DE MENSEN TOE
‘Doe mee cartoons’ van de Rustende Jager, met alternatieve cartoonteksten van Pieter Jouke en gastschrijvers. Een hit op internet nu ook in boekvorm!

Kopen? Kijk op de website van Uitgeverij XTRA of in uw lokale stripwinkel

Cartoonbundel van de Week

kitoOnlangs verscheen bij Uitgeverij XTRA de cartoonbundel DE GEMUTEERDE LEVENSGIDS van de op dit blog publicerende cartoonist Kito. Deze bundel is Cartoonblog’s Kooptip van de Week. Leuk voor op vakantie, of voor op het toilet.

KITO:  DE GEMUTEERDE LEVENSGIDS
Vol met handige levenstips van pacifistische generaals, claustrofobische terroristen en legendarische dansleraren. ‘De Gemuteerde Levensgids’ vormt een essentiële leidraad voor iedereen die nergens mee geholpen wil worden.

Kopen? Kijk op de website van Uitgeverij XTRA of in uw lokale stripwinkel

Cartoonbundel van de Week

cartoonblogboekOnlangs verscheen bij Uitgeverij XTRA de cartoonbundel CARTOONBLOGBOEK: CARTOON.BLOG.NL PRESENTEERT van de op dit blog publicerende cartoonisten Hallie Lama, Bandirah, Guur, Harry Gijsberts, De Rustende Jager, Humordenar, Aaargh, Danibal, Roland Conté, Argibald en Kito. Deze bundel is Cartoonblog’s Kooptip van de Week. Leuk voor op vakantie, of voor op het toilet.

CARTOONBLOGBOEK: CARTOON.BLOG.NL PRESENTEERT
De tekenaars van cartoon.blog.nl presenteren zich met deze bundel voor het eerst gezamenlijk in analoge vorm: Hallie Lama, Bandirah, Guur, Harry Gijsberts, De Rustende Jager, Humordenar, Aaargh, Danibal, Roland Conté, Argibald en Kito. Met hun internethumorkunst vormen zij een vernieuwende beweging binnen de Nederlandse cartoonwereld.

Kopen? Kijk op de website van Uitgeverij XTRA of in uw lokale stripwinkel

Cartoonbundel van de Week

hallieOnlangs verscheen bij Uitgeverij XTRA de cartoonbundel HALLIE LAMA’S MOEILIJKE TWEEDE van de op dit blog publicerende cartoonist Hallie Lama. Deze bundel is Cartoonblog’s Kooptip van de Week. Leuk voor op vakantie, of voor op het toilet.

HALLIE LAMA:  HALLIE LAMA’S MOEILIJKE TWEEDE
Hallie Lama’s tweede, kloeke bundel, na zijn debuut Walhallie, waar hij met deze cartoons en strips nog eens dubbel en dwars overheen gaat.

Kopen? Kijk op de website van Uitgeverij XTRA of in uw lokale stripwinkel

Uitnodiging

EdithKuyvenhovenMichielVanDePol

Op vrijdag 28 mei presenteert Michiel van de Pol zijn nieuwste stripboek ‘Terug naar Johan’, in stripwinkel Lambiek (Kerkstraat 132, Amsterdam). De graphic novel wordt uitgegeven door Oog &Blik / De Bezige Bij.
Het eerste exemplaar wordt uitgereikt aan Paulien Cornelisse die daarna misschien wel iets grappigs gaat zeggen.
Daarnaast presenteert Edith Kuyvenhoven haar nieuwste stripalbum  Ik, God & Mijn Oma’, en daarna wordt het gezellig stripkwissen geblazen onder leiding van Eisner-hoofdredacteur Erik Noomen. Iedereen is welkom!

Gezocht: lyrische quote voor op Cartoonblogboek

bnerTijdens de opening van deze (klik!) expositie vindt er een raar en onwaarachtig feit plaats: Het eerste en enige Cartoonblogboek wordt gepresenteerd. Een bundeling van het beste werk van de mannen van Cartoon.blog.nl.

Ieder eerste exemplaar van een boek moet voorzien worden van een quote door een prominent persoon. Zodat mensen in de winkel denken ‘Hé! Bekende Nederlander/Vlaming X zegt dat dit Cartoonblogboek ‘Hilarisch!‘ is!’ en het boek vervolgens kopen.