Categorie: "Hallie Lama"

Cartoonbundel van de Week

cartoonblogboekOnlangs verscheen bij Uitgeverij XTRA de cartoonbundel CARTOONBLOGBOEK: CARTOON.BLOG.NL PRESENTEERT van de op dit blog publicerende cartoonisten Hallie Lama, Bandirah, Guur, Harry Gijsberts, De Rustende Jager, Humordenar, Aaargh, Danibal, Roland Conté, Argibald en Kito. Deze bundel is Cartoonblog’s Kooptip van de Week. Leuk voor op vakantie, of voor op het toilet.

CARTOONBLOGBOEK: CARTOON.BLOG.NL PRESENTEERT
De tekenaars van cartoon.blog.nl presenteren zich met deze bundel voor het eerst gezamenlijk in analoge vorm: Hallie Lama, Bandirah, Guur, Harry Gijsberts, De Rustende Jager, Humordenar, Aaargh, Danibal, Roland Conté, Argibald en Kito. Met hun internethumorkunst vormen zij een vernieuwende beweging binnen de Nederlandse cartoonwereld.

Kopen? Kijk op de website van Uitgeverij XTRA of in uw lokale stripwinkel

Cartoonbundel van de Week

hallieOnlangs verscheen bij Uitgeverij XTRA de cartoonbundel HALLIE LAMA’S MOEILIJKE TWEEDE van de op dit blog publicerende cartoonist Hallie Lama. Deze bundel is Cartoonblog’s Kooptip van de Week. Leuk voor op vakantie, of voor op het toilet.

HALLIE LAMA:  HALLIE LAMA’S MOEILIJKE TWEEDE
Hallie Lama’s tweede, kloeke bundel, na zijn debuut Walhallie, waar hij met deze cartoons en strips nog eens dubbel en dwars overheen gaat.

Kopen? Kijk op de website van Uitgeverij XTRA of in uw lokale stripwinkel