3FM Serious Request Stripveiling

Poster_3FM_Serious_Request_HNS_297x420_JPGOp 19 december, om 14.00 uur vindt er in Het Nederlands Stripmuseum in Groningen een Stripveiling plaats waarvan de opbrengst naar de 3FM Serious Request-aktie zal gaan. Het betreft hier een brede veiling met werk aangeboden door diverse Nederlandse Stripmakers en Stripuitgeverijen. Er zitten ‘grote’ werken tussen die een leuk bedrag op moeten kunnen leveren, maar er zitten genoeg ‘kleinere’ stukken bij, zodat je ook voor een tientje (of twee) het Rode Kruis kan steunen en met een leuk gesigneerd boekje of tekeningetje naar huis mag gaan. Kom gezellig langs (en bieden natuurlijk) in het Stripmuseum. Kan je dat ook meteen even bezoeken.. ;)

Kijk op ‘t veilingblog voor actuele info en updates..

Lees ook:Stripdagen Houten
Lees ook:Cartoonbundel van de Week
Lees ook:Norman – Anorexia
Lees ook:Afscheidsinterview Norman
Lees ook:Marten Toonder Prijs

2 reacties op “3FM Serious Request Stripveiling

  1. Hallie Lama

    De veiling was een succes. We hebben 1000 euro door de brievenbus van het Glazen Huis kunnen duwen!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.